VIDEO Dokedy budú vládnuť darmožráči? Chcem hlavu Plavčana, zastrája sa Martin Jakubec

    0
    Martin Jakubec (Autor: Archív M. J.)
    Na ministra školstva Petra Plavčana nominovaného do funkcie Slovenskou národnou stranou (SNS) sa zniesla v uplynulých týždňoch vlna kritiky za prerozdeľovanie európskych peňazí na vedecké a výskumné projekty. Kritiku opozície aj obhajobu ľudí, ktorí rozhodovali o udeľovaní eurofondov, sme priniesli TU, TU aj TU
     
    Súčasný tlak na šéfa rezortu vzdelávania využil vo svojej predvolebnej rétorike aj Martin Jakubec, ktorý sa už teraz pasuje za nového bratislavského župana. Spevák vyhlasuje, že s ním v politike je zmena na dosah. 
     
    Kandidát na šéfa Bratislavského kraja uverejnil na svojej facebookovej stránke Jakubec – budúci župan BSK približne polminútové video, v ktorom kritizuje stav štátnej politiky. 
     
    „Dúfam, že spoločnými silami zmeníme nežiaduci stav slovenskej spoločnosti a skutočne krvácajúcej politiky na Slovensku. Slováci, spojme sa teraz. Slovensko skoro vykrvácalo,“ vyzýva Jakubec. 
     
    O kandidatúre na župana BSK však nepadlo na zázname ani slovo a dodatok o Plavčanovi sa skrýva iba v komentári k videu. „Slovensko po kauzách, ktorých sme svedkami, krváca. Dokedy budú vládnuť darmožráči? Chcem zmenu od základov. Na kraji, v samosprávach, no hlavne chcem hlavu Plavčana. Je to truhlík,“ dodáva Jakubec. 
     
     
    - Reklama -