VIDEO Dobrá správa pre občanov. Fico informoval, ako vyriešil ceny vody

    0
    Robert Fico (Autor: TASR)

    „Dúfam, že včera (v utorok, pozn. red.) sme definitívne vyriešili problém, ktorý vznikol pri cenách elektrickej energie… Rovnako sme hovorili aj o vode, lebo aj pri vode zisťujeme určité dezinformácie v cenovej úrovni… Úrad pre reguláciu ma informoval, že tak ako v elektrickej energii, ako aj pri plyne, aj pri cenách vody bude vydaná nová vyhláška, ktorá sa v tomto okamihu spracováva. Vracia ceny, pokiaľ ide o vodu, do roku 2016, teda nemali by byť žiadne zmeny, pokiaľ ide o porovnanie rokov 2016 a 2017,“ informoval Fico prostredníctvom svojho oficiálneho facebookového konta.


    Ďalšou aktuálnou správou v kauze neprimeraného zvyšovania cien energií je, že šéf ÚRSO Jozef Holjenčík po utorkovom rokovaní regulačnej rady poslal prezidentovi Andrejovi Kiskovi list, v ktorom oznámil svoju abdikáciu. Aj formálne teda dokonal to, čo pred pár dňami avizovali.

    Keďže však predseda vlády neodvolal z postu ministra hospodárstva Petra Žigu a nesplnil jednu z kľúčových podmienok opozičných strán SaS a OĽaNO, bude zrejme už čoskoro v parlamente čeliť vlastnému odvolávaniu.


    Zdroj: Facebook/Robert Fico

    - Reklama -