VIDEO Brutálna bitka, pri ktorej Paškovci neváhali mlátiť ženu na zemi

    0
    Univerzitná nemocnica L. Pasteura v Košiciach (Autor: Facebook)
    V brutálnej bitke, v ktorej figurovali traja synovci Pavla Pašku, padli už trestné oznámenia za ublíženie na zdraví formou spolupáchateľstva a jeden z bratov Paškovcov, Maroš, príde o prácu policajta. Na záberoch z kamery, ktoré získala televízia Markíza a prebral ich aj denník SME, je vidieť ako trojica bratov Paškovcov brutálne útočí na 24-ročného Jána. Ten prišiel brániť svoju o 3 roky mladšiu priateľku Zuzanu.
     
    Práve túto ženu jeden z bratov Paškovcov obťažoval v pizzerii a Zuzanin priateľ Ján doplatil na to, že bránil svoju partnerku, pomliaždeninami na celom tele a podľa Nového Času mal v moči krv. Ešte horšie skončila Zuzana, ktorú počas bitky zhodili na zem a jeden z Paškovcov ju potom  ešte aj kopol do hlavy. Skončila v nemocnici s otrasom mozgu. Na mieste boli aj Zuzanina teta a jej priateľ, ktorému zlomili nos. Teta dostala ranu do hlavy. 
     
    VIDEO Brutálna bitka za účasti trojice bratov Paškovcov pred pizzeriou na Hlavnej ulici v Košiciach 
     
    Hlavnými účastníkmi brutálnej bitky boli podľa záberov kamery práve bratia Martin a Maroš Paškovci. Prvý v súčasnosti pracuje ako technický riaditeľ Bytového podniku Košice a druhý je policajtom, ale čoskoro ho pre tento incident z Policajného zboru prepustia. Paškovci tvrdia, že  jeden z nich bol od chrbta bezdôvodne napadnutý mladým mužom. „Obaja spadli na zem. Bránili sme si brata, za tým si stojím, to je úplne prirodzená vec,“ reagoval na incident Martin Paška.
     
    - Reklama -