VIDEO Banky z nás robia finančných otrokov a nevoľníkov. Teraz prekročili mieru, varuje Kraniak

    0
    Milan Krajniak (Autor: Reprofoto/Facebook:Posledný križiak Milan Krajniak)

    Kollárov poslanec vo videu informuje, že niektoré banky od 1. augusta, prípadne 1. septembra budú zvyšovať poplatky za svoje služby. „Ja osobne to považujem za nehoráznosť, pretože finančný systém a banky z nás robia finančných otrokov a nevoľníkov,“ hovorí Krajniak.

    „To čo je za chrapúnstvo, že ak budem chcieť prísť do pobočky a dať platobný príkaz, zaplatím namiesto jedného eura, štyri eurá,“ rozčuľuje sa vo videu a približuje, že nám finančné inštitúcie budú účtovať akýkoľvek pohyb s našimi vlastnými peniazmi, čo je podľa jeho názoru neprijateľné.

    Podpredseda hnutia Sme rodina vo videu tiež prezrádza, čo je dôvod zvyšovania poplatkov za služby. „To je výsledok toho, že po tej poslednej finančnej kríze v roku 2008 banky bohatnú a normálni ľudia sa musia zadlžovať,“ približuje s tým, že banky z roka na rok zvyšujú zisky a keďže s týmto faktom nič nerobí Brusel, mali by sme iniciatívu prevziať do vlastných rúk na Slovensku.

    Ako v závere dodáva, z pozície poslanca Národnej rady Slovenskej republiky sa na toto zvyšovanie odmieta iba pozerať a celú problematiku uzatvára so slovami, že banky prekročili mieru, ktorú prekročiť nemali.

    Zdroj:  Facebook/Posledný križiak Milan Krajniak 

    - Reklama -