V politických programoch strán chýba presné, konkrétne, jasné zadanie čo, dokedy a kto by v danom smere mal spraviť, myslí si prezident

    0
    Andrej Kiska, Prezident SR (Autor: SITA)

    Hlava štátu dnes priznala, že vie, ktorú politickú stranu bude v nadchádzajúcich parlamentných voľbách voliť. Na otázku, či majú strany vo svojich programoch dobre rozpracované oblasti školstva a zdravotníctva, ktoré Kiska označuje za priority, prezident povedal, že “pri jednotlivých politických programoch konkrétnych politických strán mi pri mnohých chýba presné, konkrétne, jasné zadanie čo, dokedy a kto by v danom smere mal spraviť”. 

    Prezident dodal, že tento týždeň bol na stretnutí s osobnosťami kraja v Žiline a svoje cesty do krajov ukončí v Nitre. Podľa jeho slov sa stretol s viac ako dvetisíc ľuďmi, s ktorými diskutuje o týchto prioritách. Tie podľa neho na stretnutiach nikto nespochybnil.

    “Nestretol som sa v žiadnom kraji s tým, aby niekto nepotvrdil tieto priority. Pravdaže, sú tu ďalšie problémy, ale v žiadnom kraji neboli tieto priority spochybnené,” vyhlásil Kiska a dodal, že na stretnutiach boli aj predstavitelia vládnej strany, ale aj riaditelia škôl, nemocníc či predstavitelia mimovládneho sektora. 

    - Reklama -