V Nemecku majú bordel, napísal kandidát na prezidenta USA Trump v reakcii na streľbu v Paríži

    0

    Donald J. Trump je momentálne najvážnejším republikánskym kandidátom na šéfa Bieleho domu. Možno preto, aby ukázal, že má prehľad aj v zahraničnej politike, sa vyjadruje aj o situácii v Európe. Vo štvrtok okomentoval zastrelenie útočníka pred budovou parížskej polície. Avšak v nadväznosti na to doplnil, že v Nemecku dnes panuje obrovský zločinný chaos.

    „Na parížskej policajnej stanici bol zastrelený muž. Bol oznámený najvyšší stupeň teroristického nebezpečenstva. V Nemecku panuje totálny, obrovský zločinný chaos. Buďte chytrí,“ napísal Trump.

    Faktom je, že veľa Európanov nedokáže vymenovať všetky štáty, ktoré tvoria Spojené štáty americké, ale poradcovia Donalda Trumpa by mu možno mohli povedať, že Paríž nie je v Nemecku.

    Na tento prechmat ho upozorňujú aj diskutujúci pod príspevkom. Iní mu ďakujú a dúfajú, že zo Spojených štátov znovu urobí veľkú krajinu. Okrem toho však zaznel i názor, že v USA zomierajú rok čo rok v dôsledku streľby stovky ľudí, takže by mal začať premýšľať aj samotný Trump, ktorý sa stavia proti prísnejšej regulácii držania zbraní v Spojených štátoch.

    Trump doslova napísal:

    „Man shot inside Paris police station. Just announced that terror threat is at highest level. Germany is a total mess-big crime. GET SMART!“

    - Reklama -