Už máte kalendár na rok 2016? Ak nie, možno sa vám zapáči ten s Vladimirom Putinom. Ruský prezident na ňom nielen pózuje, ale aj rozdáva múdrosti

    0
    Vladimir Putin, prezident Ruskej federácie (Autor: SITA)
    Ako dobrý vianočný darček na poslednú chvíľu odporúčala kalendár s Putinom britská BBC, ktorá nezabudla podotknúť, že prezident je na fotografiách v rôznych heroických aj štátnických pózach. Nechýba fotografia, na ktorej do pol pása nahý šéf Kremľa loví ryby uprostred rieky ani romantický záber na Putina privoniavajúceho ku kvetom.  
     
    „Ako by sa vám páčilo prežiť celý rok s Vladimirom Putinom,“ pýta sa reportér Steve Rosenberg v úvode videa, ktoré môžete nájsť na internetových stránkach BBC. Túto šancu majú od nového roka tí, ktorí sa dostali k jednému z kalendárov, ktoré zobrazujú ruského prezidenta ako človeka, ktorý má blízko k národu. 
     
    Putin tancujúci, Putin medzi deťmi, Putin s úsmevom na tvári loví ryby či pózuje s rozkošným šteniatkom v náručí. To všetko môžete nájsť v novom kalendári na rok 2016, ktorého hlavným a zároveň aj jediným modelom je samotný ruský prezident Vladimir Putin. 

    Štátnické múdrosti 

    Okrem fotografií šéfa Kremľa sprevádzajú každý z mesiacov aj jeho výroky. „S týmto kalendárom nedostanete iba Putinove fotky, ale aj jeho múdrosti,“ prezentuje kalendár s Putinom reportér BBC. Rosenberg sa pri listovaní kalendárom pozastaví nad fotkou, kde Putin privoniava ku kvetom a pokračuje prekladom komentára, ktorý sprevádza fotografiu pri mesiaci marec. „Mám rád ruské ženy, myslím si, že sú najtalentovanejšie a najkrajšie,“ píše sa v kalendári. 
    Reportéra zaujal v kalendári aj mesiac október, ktorý zdobí Putinova fotografia vo vojenskej čiapke a k nej pripojený komentár: „Nikto neuspeje v snahe získať vojenskú prevahu nad Ruskom,“ píše sa v kalendári. 
     
    - Reklama -