Uniknutá správa od Georga Sorosa. Hneď je zrozumiteľnejšie, prečo toľko podporoval imigráciu

    0
    George Soros (Autor: SITA)

    Autorky správy Anna Crowleyová a Kartin Rosinová sa zameriavajú na jeden z projektov OSF, ktorého cieľom je ovplyvňovať migračnú politiku po celom svete. V súčasnej migračnej kríze vidia príležitosť, ako by mohla byť Open Society Foundation vo svojom úsilí ešte úspešnejšia. “Jedným z našich cieľov je zefektívniť postupy, ktoré sme v minulosti použili na dosiahnutie zmien na medzinárodnej úrovni,” spomínajú Crowleyová a spoluautorka správy Rosinová.

    Ako poukazuje internetový server Daily Caller, v jednej časti správy je popisované, ako “najmenej transparentný americký think tank” pracuje so svetovými politickými vodcami na utváraní migračnej politiky. “Okrem iného by sme mali aktívne podporovať kľúčových hráčov, aby bolo možné dosiahnuť zmeny v pravidlách, predpisoch a zákonoch, ktoré sa venujú oblasti prisťahovaleckej politiky,” píše sa v správe.

    “Súčasná migračná kríza vytvára priestor pre zmeny migračného systému a celosvetovej migračnej politiky. Rozvojové krajiny G77 združené pri Organizácii Spojených národov, zabezpečia, že problematika imigrácie zostane na medzinárodnej úrovni hlavnou témou. Prebiehajúca utečenecká kríza tak skutočne prináša príležitosť reformovať súčasný migračný systém. Či už cez existujúci multilaterálny systém, či tým, že sa spojí dohromady viac jedincov a tí následne prídu s inovatívnym riešením.”

    - Reklama -