Uniklo z nemeckej bezpečnostnej služby: Utečencov je veľa, nemožno ich integrovať. Krajine hrozí chaos!

    0
    Deti utečencov pred zatvoreným hraničným priechodom s Chorvátskom Berkasovo/Bapska (Autor: Facebook)

    Údajný dokument má vraj k dispozícii nedeľník Welt am Sonntag, podľa ktorého obavy z ďalšieho vývoja v Nemecku prejavili nielen Úrad pre ochranu ústavy, ale aj Federálna bezpečnostná služba, Spolková kriminálna polícia a Federálna nemecká polícia. „Vysoký prílev ľudí z iných častí sveta povedie k nestabilite našej krajiny. Vyrábame prostredníctvom tejto prisťahovaleckej politiky extrémistov, obce sa radikalizujú,“ komentoval vraj situáciu vysoký bezpečnostný úradník. „Uvidíme odklon mnohých ľudí od ústavnosti,“ dodal.

    Z analýzy vyplýva, že integrácia prisťahovalcov v súčasnosti je nemožná. „Integrácia stoviek tisíc nelegálnych prisťahovalcov v Nemecku nie je možná vzhľadom na ich počet a súčasným paralelným spoločnostiam,“ uvádza údajný dokument, podľa ktorého sa vraj do Nemecka dováža islamský extrémizmus, arabský antisemitizmus, národné a etnické konflikty iných štátov a iné chápanie práva a spoločnosti.

    Dokument konštatuje, že bezpečnostné sily nebudú schopné za týchto okolností zabezpečiť v Nemecku dostatočný poriadok, verejnú bezpečnosť a vymáhateľnosť práva. „Nemecké bezpečnostné orgány nie sú a nebudú schopné riešiť tieto importované problémy vrátane reakcií zo strany nemeckého obyvateľstva,“ varuje vraj analýza.

    - Reklama -