U Slotu v byte boli policajné psy. Vyšetrovatelia hľadali dôkazy o zneužívaní dievčat

    0
    Ján Slota (Autor: SITA)

    Podľa reportáže televízie Markíza zasahovali v bytovke, kde žije aj Ján Slota, policajné psy. Vyšetrovatelia údajne hľadali pachové stopy, ktoré by pomohli pri vyšetrovaní. Polícia pravdepodobne pátrala po dôkazoch o údajnom zneužívaní, z ktorého dvojica dievčat obviňuje Slotu. „Môžeme potvrdiť, že sme vykonali procesné úkony súvisiace s trestnými oznámeniami smerujúcimi k osobe Jána S.,“ uviedol pre Markízu hovorca žilinskej polície Radko Moravčík.

    Slota bol údajne celý deň doma a pracoval, ale telefón mal vypnutý. Podrobnosti nechce zverejňovať ani polícia, lebo vyšetrovanie kauzy je stále v plnom prúde. „Z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia vyšetrovania, nebudeme teraz poskytovať žiadne bližšie informácie,“ doplnil Moravčík.

    Skutok, z ktorého dve dievčatá obviňujú Jána Slotu, sa mal stať ešte v septembri, ale vyšetrovanie zatiaľ pokračuje a nie je jasné, či má polícia nejaké konkrétne stopy alebo dôkazy. Je preto otázne, či sa tvrdenia dvojice dievčat zakladajú na pravde. Slota tvrdí, že ide o krivé obvinenia, ktoré majú za cieľ zdiskreditovať jeho osobu.

    Celú reportáž si môžete pozrieť TU.

    - Reklama -