Trumpovu hovorkyňu vyhodili z reštaurácie. Vo svojom podniku si ctím určité hodnoty, odkázala majiteľka

    0
    Hovorkyňa Bieleho domu Sarah Sandersová (Autor: TASR)

    Server Britské listy priniesol informáciu, že tlačovú hovorkyňu Bieleho domu Sarah Sandersovú vyhodili z reštaurácie práve z toho dôvodu, že pracuje pre amerického prezidenta.

    „Včera večer mi povedala majiteľka reštaurácie Ren Hen v Lexingtone vo Virgínii, aby som z reštaurácie odišla, pretože pracujem pre súčasného amerického prezidenta, a tak som zdvorilo odišla,“ napísala v sobotu Sandersová na Twitteri. Jedným dychom dodala, čo si o počínaní majiteľky myslí. „Jej činy vypovedajú oveľa viac o nej než o mne. Vždy sa snažím zaobchádzať s ľuďmi vrátane tých, s ktorými nesúhlasím, s rešpektom a budem to robiť aj naďalej.“

     

     

    Zdroj: Twitter / Sarah Sanders

    Nemlčala však ani majiteľka reštaurácie Stephanie Wilkinsonová. Denníku The Washington Post povedala, že k Trumpovej hovorkyni sa správala zdvorilo, ale nepriala si, aby sa táto žena zdržiavala v jej reštaurácii, pretože vo svojom podniku si ctí určité základné hodnoty, ako sú súcit s druhými ľuďmi, poctivosť a spolupráca. Pani Wilkinsonová má dojem, že prezident Trump si nepočína v súlade s týmito normami, a preto nerozumie ľuďom, ktorí pre Trumpa pracujú. „Urobila by som to znovu. Mali sme jednoducho pocit, že sú určité okamihy, keď človek musí konať podľa svojho presvedčenia. Toto bol jeden taký okamih,“ dodala majiteľka.

    V Spojených štátoch amerických to v súčasnosti vrie pre rozhodnutie Trumpovej administratívy rozdeliť prisťahovalecké rodiny – deti od rodičov – na hraniciach s Mexikom.

    Celý text nájdete na webe Britské listy.

     

     

    - Reklama -