Trumpova manželka mala len jedinú fotografiu s manželom za dva roky. Vraj to o niečom svedčí

    0
    Melania Trumpová. (Autor: TASR)
    Keď sa Donald Trump stal prezidentom USA, jeho manželka Melanie sa stala nielen prvou dámou, ktorá sa odmietla odsťahovať z luxusu v New Yorku do Bieleho domu, ale aj centrom pozornosti internetu. Po inaugurácii sa objavili viaceré špekulácie o údajne negatívnych reakciách prvej dámy na dotyky svojho manžela na verejnosti. Rovnako médiá špekulovali aj o úsmevoch akoby na povel len vtedy, keď sa Trump pozeral na svoju manželku. 
     
    Scenáristka a dokumentaristka Kate Imbachová teraz prišla s novou „analýzou“, ktorá podľa nej čosi ukazuje o stave súkromia prvej dámy. Podľa portálu denníka the Independent Indie 100 doviedla táto žena „posadnutosť prvou dámou na novú úroveň“. Imbachová totiž prešla všetky fotografie, ktoré Melanie Trumpová zverejnila na sociálnej sieti Twitter. 
     
    Medzi 3. júnom 2012 a 11. júnom 2015 prvá dáma Spojených štátov, ktorá v tom čase bola ešte len manželkou miliardára, uverejnila 470 fotografií na Twitteri. Aspoň to tvrdí Imbachová, ktorá si všimla, že na jednej jedinej fotke z daného obdobia sú Donald Trump a Melanie spolu. 
     
    V stovkách záberov, ktorými sa Imbachová preberala, je údajne len päť, na ktorých je súčasný šéf Bieleho domu spolu so synom Baronom. Melanie je so synom len na jednej fotke. Vyše 70 záberov na Trumpovej Twitteri bolo v tom čase z luxusného apartmánu na vrchole Trump Tower a desiatky ďalších sú len pohľady z áut a súkromných lietadiel. 
     
    Imbachová teoretizuje, že fotografie sú dôkazom postoja Melanie Trumpovej k celému dianiu okolo nej. „Nech sa svet rozpadne okolo nej, ona nikam nepôjde,“ napísala o prvej dáme dokumentaristka v narážke na to, že sa Trumpová nechce presťahovať do Bieleho domu.
     
    Celý text v angličtine aj galériu fotografií nájdete TU.
     
    - Reklama -