Trumpov viceprezident si v New Yorku zašiel do divadla. Diváci na neho bučali a herci mu z pódia dali prednášku o ľudských právach

    0
    Mike Pence, viceprezient USA (Autor: TASR)

    Divadelné predstavenie sa končí. Ozýva sa potlesk, herci sa klaňajú, keď si vezme slovo jeden z hercov a obráti sa na slávneho hosťa v hľadisku. Brandon Dixon prehovoril priamo k budúcemu viceprezidentovi USA Mikovi Pencovi. Krátky prejav v dĺžke 83 sekúnd je možné vidieť na sociálnej sieti Twitter.

    „Pán viceprezident Mike Pence, veľmi vás tu vítame a sme veľmi radi, že ste zavítali medzi nás,“ začal herec krátky príhovor, ku ktorému si pre istotu napísal pár poznámok na kúsok papiera. V tej chvíli sa ozval potlesk, ale ktosi v publiku aj zabučal. Herec divákov vyzval, aby sa upokojili s tým, že bučanie určite nie je namieste.

    „Sme Američania rôzneho pôvodu a máme obavy, že vaša nová vláda nebude dostatočne ochraňovať nás všetkých, naše deti, našich rodičov, našu planétu aj naše neodňateľné práva,“ oznamoval Dixon budúcemu viceprezidentovi. „Dúfame, že vás toto predstavenie inšpirovalo k ochrane amerických hodnôt a k práci v prospech naozaj všetkých Američanov,“ doplnil herec.

    - Reklama -