Trump sa o prezidentské kreslo pripraví už čoskoro sám, tvrdí vplyvná členka Demokratickej strany

    0
    Donald J. Trump, 45. prezident USA (Autor: TASR)
    Trump sa podľa Feinsteinovej nedočká konca svojho prvého volebného obdobia. Na otázku jedného z protestujúcich odporcov súčasného prezidenta, ako dostať Trumpa z Bieleho domu, členka justičnej komisie Senátu odpovedala tak trochu s prekvapivým presvedčením o svojej pravde. 
     
    Protestujúci Američania v Los Angeles pri stretnutí s Feinsteinovou tvrdili, že majú dôkazy o porušovaní zákona prezidentom, ktoré je vraj na dennom poriadku. „Máme množstvo ľudí, ktorí sa tým zaoberajú. Osobne si myslím, že sa odstráni (z funkcie) sám,“ odpovedala protestujúcim 83-ročná politická veteránka. 
     
    Feinsteinová pripomenula niekoľko prípadov, keď sa Trump podľa nej dostal do konfliktu záujmov, ale odmietla konkretizovať, či prezident urobil niečo, za čo by mal byť zosadený z funkcie. „Na to teraz nemôžem odpovedať,“ uviedla počas krátkeho rozhovoru s protestujúcimi v kalifornskom Los Angeles. 
     
    Politička sa obula do nedávnej návštevy Donalda Trumpa juniora v Dubaji, kde rodinný podnik otváral nové golfové ihrisko. „Posielať syna do inej krajiny, aby urobil finančnú transakciu pre jeho spoločnosť, a potom to zakryť ako vládne výdaje, verím, že takéto vládne výdaje by nemali byť povolené,“ uviedla Feinsteinová. 
     
    Celý text v angličtine nájdete TU.
     
    - Reklama -