Trump dostáva jeden úder za druhým. Tento mu však môže definitívne zlomiť väz. Prehovorili ženy, ktoré obťažoval

    0
    Donald Trump (Autor: TASR)

    Prvá zo žien v rozhovore pre New York Times uviedla, že Trump ju chytil za prsia a pokúsil sa jej položiť ruku pod sukňu. Incident sa stal v lietadle pred vyše tridsiatimi rokmi. Druhú citovanú ženu Trump v roku 2005 násilím pobozkal na ústa priamo v budove Trump Tower, kde v tom čase pracovala.

    “Celý článok je vymyslený,” reagoval na text v americkom denníku tím volebnej kampane republikánskeho kandidáta. Noviny New York Times spustili “celkom nepravdivý a koordinovaný útok na česť”, píše sa vo vyhlásení Trumpovho tímu, ktoré citovala stanica BBC.

    Jessica Leedsová z Manhattanu sedela vedľa realitného magnáta Trumpa počas letu do New Yorku v oddelení prvej triedy. V rozhovore popísala, že Trump zdvihol opierku na ruky a začal sa jej dotýkať. “Bol ako chobotnica, ruky mal všade,” povedala v tom čase 38-ročná žena a dodala, že išlo o útok.

    Rachel Crooksová mala 22 rokov, keď bola zamestnaná ako recepčná v realitnej spoločnosti v Trump Tower. Pre americký denník vypovedala, že Trump ju pobozkal na pery pred výťahom v budove.  “Bolo to tak nevhodné,” povedala Crooksová. “Veľmi ma nahnevalo to, že si myslel, že som tak bezvýznamná, že si to môže dovoliť urobiť,” dodala. Ani jedna z citovaných obetí svoj zážitok nikdy neoznámila na polícii. Obe sa s ním však zverili priateľom a rodine.

    - Reklama -