Trest pre kádeháka Mikloška? Figeľovci ho vraj chcú vystrnadiť z kandidátky. Pre basy za umelé oplodnenie

    0
    Jozef Mikloško (Autor: SITA)

    Na dnešnej Rade KDH v Poprade sa vraj má hovoriť aj o ďalšom zotrvaní Mikloška na kandidátke KDH. Informoval o tom Nový Čas, odvolávajúc sa na zdroj zvnútra strany.

    Je to v rukách voličov, tvrdí Brocka

    Návrh zákona podporilo v prvom čítaní len 19 zákonodarcov a tak neprešiel. Hovorí sa, že to ale mohlo KDH uškodiť a preto vraj majú v pláne sa Mikloška zbaviť. Podpredseda KDH Július Brocka to však nepotvrdil. Podľa jeho slov je na programe schvaľovanie programu do volieb. „Keďže štartujeme kampaň, nemyslím si, že to bude nejakou zásadnou témou. To je teraz v rukách voličov, aby oni posúdili, kto skončil, a kto začne,“ vyjadril sa Brocka.

    Mikloško zažartoval, že si radšej pozrie z Popradu skoršie vlaky späť. Zo škandálu, ktorý návrh zákona vyvolal, nie je nadšený. Skôr si sype popol na hlavu. „To väzenie bola, samozrejme, hrubá chyba a chcel by som sa aj ospravedlniť,“ spytuje si teraz svedomie. K údajnému bodu dnešnej Rady KDH, kde sa má vraj rozhodovať o jeho zotrvaní na kandidátke, sa vyjadril, že oficiálne sa o tom nehovorilo, ale pokiaľ by to chceli spraviť, mali sa s ním porozprávať.

    - Reklama -