Toto ste o Putinovi rozhodne netušili. Ruský prezident prezrádza detaily zo svojho súkromia

    0
    Vladimir Putin, prezident Ruskej federácie (Autor: SITA)

    Najvyšší ruský predstaviteľ priznal, že prísne dodržuje každodenný režim, aby si zachoval čas aj na počúvanie hudby, športovanie a udržiavanie vzťahov s priateľmi.

    “Žil som tak aj predtým, ako som sa stal prezidentom. Odvtedy sa zmenilo iba málo vecí s výnimkou niekoľkých osobitostí súvisiacich s prezidentským úradom,” vyhlásil Putin.

    “Rád čítam, predovšetkým historické romány, rád počúvam klasickú hudbu, diela Bacha, Beethovena, Mozarta,” vyznal sa ruský prezident a naznačil, že najbližšou mu je snáď Mozartova tvorba.

    Za tri hlavné hodnoty považuje Vladimir Putin “samotný život, lásku a slobodu”.

    Ruský prezident sa pri stretnutí s mládežou priznal, že jeho pracovný deň končí tak neskoro, že má už na mysli iba, ako sa čím skôr dostať do postele, a nie sledovanosť Instagramu. Aj keď zamestnanci úradu prezidenta využívajú podľa Putinových slov internet často, on osobne takmer nikdy.

    Na otázku, či bude pokračovať v prezidentskej funkcii, hlava Ruskej federácie odpovedala, že sa ešte nerozhodla. Mám ešte čas do kampane, uvidíme, dodal prezident, o ktorého opätovnej kandidatúre takmer nikto nepochybuje.

    - Reklama -