Toto od kanadského premiéra nikto nečakal. Čítajte, čím tentoraz prekvapil

    0
    Kanadský premiér s manželkou balia pred vianocami potravinovú pomoc pre rodiny v núdzi (Autor: ReproFoto: Twitter, Justin Trudeau)
    Keď ide o správnu vec, kanadský premiér je, zdá sa, vždy za. Nebolo to inak ani v prípade výzvy, ktorú mu prostredníctvom sociálnej siete Twitter poslal obranca hokejového tímu Montreal Canadiens P. K. Subban, podľa ktorého pomenovali átrium v montrealskej detskej nemocnici, keď venoval zdravotníckemu zariadeniu 10 miliónov dolárov. 
     
    Pritom sa však štedrosť hokejistu kanadsko-americkej NHL ani zďaleka neskončila. Rozhodol sa urobiť pre deti v nemocnici ešte viac a rozhodol sa, že vyzbiera peniaze pre charitatívnu organizáciu Children's Miracle Network a spomínanú detskú nemocnicu v Montreale. Na Twitteri vyzval Subban známe osobnosti, aby natočili video, ako spievajú vianočné koledy a dali video na sociálnu sieť. Aby povzbudil aj tých, ktorí spievať nevedia, zavesil hokejista na Twitter aj svoj pevácky výkon. 
     
    VIDEO  P. K. Subban vyzýva známe osobnosti, aby spievali koledy pre choré deti 

     
    Po vlastnom výkone, pred celým národom aj internetom poslal P. K. Subban odkaz aj kanadskému premiérovi. „Hej, Justin Trudeau, viem, že si hlavička, keď ide o politiku a máš super vlasy, ale vieš aj spievať? Vypočujme si to,“ vyzýva hokejista mladého predsedu kanadskej vlády, v ktorej má vďaka jeho pokrokovej politike zastúpenie rovnaký počet mužov aj žien. 
     
    VIDEO Hokejista P. K. Subban vyzýva premiéra, aby natočil video, ako spieva koledy 

    Premiér neváhal 

    Výzva s označením #CanadaCarols sa rýchlo rozbehla po celej sociálnej sieti a premiér Trudeau nemal problém na ňu pohotovo zareagovať. Spolu so svojou manželkou Sophie sa postavil pred kameru a zaspievali vianočnú koledu. Ako sa na správneho Kanaďana patrí, odspieval koledu po francúzsky aj po anglicky. 
     
    VIDEO Kanadský premiér spieva vianočné koledy 

     
    Kanadský premiér spolu s manželkou natočili video s vianočnou koledou, keď v Montreale pomáhali plniť vianočné balíčky s jedlom pre rodiny v núdzi. Justin Trudeau nebol ani zďaleka jediný známy Kanaďan, ktorý prijal hokejistovu výzvu a zaspieval vianočnú koledu, pridali sa aj desiatky známych osobností vrátane spevákov, ale aj ľudí, ktorí majú od spevu ďaleko.
     
    - Reklama -