Toto má byť nový župan? Jakubec hlása: Slušnosť, korektnosť a úctu k občanovi. U mňa ju máte garantovanú! Potom však praje ľuďom smrť

    0
    Po novom hodlá Martin Jakubec preraziť na politickej scéne (Autor: Facebook, Martin Jakubec)

    Chce byť premiérom, no na kritiku reaguje šokujúcim spôsobom. To, že spevák a zabávač Martin Jakubec je kontroverzná postava, sa vie už dávno. Rovnako ako to, že neskrýva svoje politické ambície.

    V minulosti napríklad kandidoval za poslanca bratislavskej mestskej časti Nové Mesto, včera oznámil svoj záujem uchádzať sa o post predsedu Bratislavského samosprávneho kraja (BSK), pričom do budúcna nevylúčil ani možnosť stať sa premiérom Slovenskej republiky.

    Umelec polarizujúci spoločnosť začal spolupracovať s mimoparlamentnou stredoľavou stranou Národná koalícia, ktorú založil bývalý člen HZDS Sergej Kozlík. Jakubec sa stal jej členom a má sa stať aj podpredsedom partaje.

    Jakubec, podobne ako väčšina bežných občanov, kritizuje súčasných politikov. Nielen za ich nekompetentnosť, ale aj za ich morálne vlastnosti. Jeho heslom je: Slušnosť, korektnosť a úcta k občanovi. U mňa ju máte garantovanú.

    Na tieto slová však zrejme Jakubec zabúda, keď príde reč na jeho hudbu. Je totiž nanajvýš opovážlivé čítať umelcovu nevôľu smerom k politikom, keď sa pozrieme, aký spôsob komunikácie zvolil smerom k jednému z internetových diskutérov, ktorý si dovolili skritizovať jeho pieseň.

    Jakubcov odkaz „zomri“ je nielen šokujúco morbídny, ale aj totálne nevhodný. Nejde iba o jeden prípad. Po jeho vulgárny prejav by sme nemuseli loviť až do pradávnej minulosti. Preslávil sa totiž tvrdými vyjadreniami aj na svojho speváckeho kolegu z kapely Desmod Mária Kulyho Kollára. A tak je namieste otázka: Je práve Jakubec tým pravým spasiteľom slovenského národa, za ktorého sa pasuje? 

    - Reklama -