Totálny výsmech Ficovi. Komentátor Leško si premiéra podal naozaj originálnym spôsobom. To video musíte vidieť

    0
    Pavel Sibyla (Autor: Reprofoto/Facebook:Nadácia Zastavme korupciu)

    Nie je to tak dávno, keď začiatkom roka prezentoval premiér Robert Fico na sociálnej sieti video, v ktorom sa rozpráva s ministrom financií Petrom Kažimírom. Ako Fico prezentuje v úvode videa, hlavný financmajster prichádza s dobrou a zlou správou. Na úvod je okázalé zvítanie a nasleduje diskusia.

    Zdroj: Facebook/Robert Fico

    S videom ako cez kopír prichádza aj Nadácia Zastavme korupciu. Vo videu účinkuje samotný riaditeľ nadácie Pavel Sibyla spolu s politickým komentátorom Mariánom Leškom. Rovnako ako Fico aj Sibyla v úvode hovorí, že mu volal Leško a má jednu dobrú a jednu vynikajúcu správu. Následne Leško prichádza do záberu a opakuje sa rovnako okázalé zvítanie.

    Protagonisti videa reagujú na vyjadrenia ministra vnútra Roberta Kaliňáka, že korupcia na Slovensku neexistuje, a keďže Leško mal riešiť v nadácii kauzy, je jasné, že po tomto vyjadrení v nej skončil, čo má byť zlá správa. „Polícia nemá čo vyšetrovať, ja nemám čo písať,“ hovorí politický komentátor.

    Zdroj: Facebook/Nadácia Zastavme korupciu

    V závere videa ide výzva aby sa 4. január – deň, keď tento výrok minister vnútra vyriekol, stal Dňom víťazstva nad korupciou.

    - Reklama -