To je ale škandál. Vojaci mali strážiť Brusel. Namiesto toho si neustrážili ani vlastné rázporky. Orgie priamo na policajnej stanici

    0
    Belgickí vojaci a policajti. Ilustračná fotografia (Autor: Igor Kiss)

    Ako informovala BBC, belgická polícia začala vyšetrovanie vojakov, ktorí sú podozriví zo sexuálnych orgií s dvomi policajtkami, kým ich kolegovia pátrali po podozrivých z terorizmu. Dokopy desiati aktéri si mali užívať orgie na policajnej stanici v Ganshorene v blízkosti Molenbeeku, bruselskej štvrte, ktorá je považovaná za baštu radikalizmu.

    Polícia začala vyšetrovanie

    Vojaci prebývali v meste počas dvoch týždňov. V meste bola totiž bezpečnosť zvýšená na maximálnu hranicu, preto v ňom posilnili aj hliadkovanie vojakov. No tí si potom uvoľnili nervy po boku policajtiek. „Začali sme vyšetrovanie, aby sme zistili, čo sa presne stalo,“ uviedol policajný hovorca Johan Berckmans.

    Hovorca ešte vysvetlil, že 15 až 20 vojakov prespávalo na policajnej stanici v Ganshorene dva týždne preto, aby nemuseli na konci smeny cestovať ďaleko. Kým však ich kolegovia naháňali možných teroristov, oni si urobili omnoho lepší program. Ten však bude mať nakoniec zrejme nepríjemné následky.

    - Reklama -