To čo zošalel?! Je to vrchol arogancie. Správa sa ako posledný jeľcinovský mafián, pustil sa Blaha do Matoviča

    0
    Igor Matovič (OĽaNO) a Ľuboš Blaha (Smer- SD) (Autor: TASR)

    Líder Obyčajných ľudí Igor Matovič ohlásil v pondelok na tlačovej konferencii pred budovou parlamentu, že odmieta naďalej chodiť do parlamentu. Dôvodom majú byť drsné vyhrážky a zastrašovanie fyzickou likvidáciou. Viac sme o tom písali TU.

    Ku Matovičovej tlačovke sa vyjadril aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý si myslí, že predseda OĽaNO pokazil deň víťazstva nad fašizmom. „Ešte aj deň víťazstva nad fašizmom musí Matovič pokaziť nejakou svojou psychopatickou tlačovkou. To, čo dnes predviedol, bol festival arogancie okorenený chorobnou dávkou paranoje,“ napísal Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti Facebook s tým, že ako kontroverzný politik musí byť pripravený Matovič na to, že sa nájde niekto, kto sa mu bude vyhrážať. Blaha dokonca priznáva, že aj jemu posielajú vulgárne maily a otravujú ho na verejnosti, pričom ho mal slovne napadnúť aj jeden nacista na cintoríne.

    „Mne sa takto vyhrážajú bežne, posielajú vulgárne maily, otravujú ma na verejnosti, dokonca ma jeden nácek slovne napadol aj na cintoríne na Dušičky, keď som bol s rodinou. A čo? Mám teraz nadobúdať ´pocit´ ako Matovič, že to celé organizuje on alebo nejaký iný opozičný politik? Mám si v hlave spriadať konšpirácie a bezhlavo obviňovať oponentov? To čo Matovič zošalel?!“ pustil sa do Matoviča Blaha.

    Je to vrchol arogancie

    Pre smeráckeho poslanca je však vrcholom arogancie, že líder Obyčajných ľudí bude chodiť do parlamentu, kedy sa mu zachce. „Je vrcholom arogancie, že sa Matovič rozhodol, že on už bude chodiť do parlamentu iba vtedy, keď sa mu zachce. Tým vlastne hovorí svojim voličom, že ich má úplne, ale úplne na saláme. Navyše tým Matovič hovorí, že ako milionár, ktorý prišiel k miliónom cez svoje fábiové a vandákovské daňové podvody, vlastne poslanecký príjem nepotrebuje – však on dojí štát dostatočne aj bez toho. Preboha, ako môže byť taký bezočivý, že jednoducho vyhlási, že on už do parlamentu chodiť nebude,“ píše Blaha, pričom dopĺňa, že podľa neho parlamentná kultúra Matovičovou absenciou stúpne o 100 %.

    „Matovič sa správa ako posledný jeľcinovský mafián so zlatou reťazou na krku. Trnavský podvodníček prekonal všetky dná. Tento človek je takou hanbou slovenskej politiky, že už na to dochádzajú slová, aby slušní ľudia mohli vyjadriť svoje znechutenie nad tým, čo tento pánko predvádza,“ uzavrel svoj názor o Matovičovom odchode z parlamentu Ľuboš Blaha.

    Zdroj: Facebook / Ľuboš Blaha

    - Reklama -