Teraz nastal čas na revolúciu v Európe. Trumpov veľmi známy priaznivec prehovára

    0
    Geert Wilders (Autor: SITA)

    Wilders tvrdí, že o víťazstve Donalda Trumpa nikdy nepochyboval, a označuje ho za politickú revolúciu. „Americký ľud vyslal do sveta jasný signál: Už toho bolo dosť. Chceme byť opäť slobodní a stať sa zase výnimočnou krajinou. Napriek negatívnemu postoju elít aj médií Trump dokázal zvíťaziť. A nie je to hocijaké víťazstvo. Republikáni ovládli Biely dom, Kongres USA aj Senát, čo sa im zatiaľ naposledy podarilo v roku 1928,“ pripomína Wilders.

    „Sme svedkami revolučných zmien na oboch stranách Atlantiku. Vlastenecké obrodenie zmieta západným svetom. Ľudia povstali a oslobodzujú sa. Američania dali jasne najavo, že nechcú ísť v stopách západnej Európy. Chcú zachovať svoj národ, slobodu aj prosperitu a uvedomili si, že práve teraz nastal ten správny čas na opätovné získanie slobody. Voliči sa už nechceli nechať zastupovať politikmi, ktorí neberú ich obavy vážne. Cítili, že Donald Trump bol jediný, kto im načúva.“

    Wilders poukazuje na odlišný postoj obyčajných Američanov a vládnucich elít na prisťahovaleckú politiku. „Voliči ukázali, že nesúhlasia s liberálnou migračnou politikou, ktorá do krajiny dováža masy nekvalifikovaných pracovníkov z kultúr nezlučiteľných so západnou civilizáciou. Američania dali jasne najavo, že chcú obnoviť právo a poriadok a nie sa pozerať na stále vzrastajúcu neistotu a násilie,“ konštatuje šéf Strany za slobodu.

    Okrem Hillary Clintonovej boli podľa Wildersa porazené aj médiá a elity. „Je úžasné, keď človek vidí, do akej miery sú médiá a elity zaskočené vývojom situácie. Celé roky pritom mainstreamoví novinári a politici tvrdošijne odmietali uznať škody, ktoré so sebou priniesla masová migrácia a islamizácia. Elity úplne stratili kontakt s obyčajnými ľuďmi a na úspech Trumpa reagujú blahosklonne, rovnako ako pred tridsiatimi šiestimi rokmi na víťazstvo Ronalda Reagana,“ myslí si Wilders.

    „Ronald Reagan sa následne stal najúspešnejším prezidentom našej doby. Porazil komunistickú ríšu zla a podarilo sa mu to bez rozpútania svetového konfliktu. Postupoval sebavedome a odhodlane za svojím cieľom. Týmto spôsobom inšpiroval slobodymilovných obyvateľov z východnej Európy, aby sa vymanili zo sovietskej tyranie. Verím, že Donald Trump pôjde v Reaganových stopách a bude inšpirovať západnú Európu v jej boji za slobodu a proti islamizácii,“ pokračuje odhodlane.

    „Amerika sa práve oslobodila od politickej korektnosti. Americký ľud vyjadril svoju túžbu zostať slobodným a demokratickým národom. Teraz nastal čas, aby Spojené štáty nasledovala aj celá Európa. Môžeme a aj pôjdeme rovnakou cestou,“ uzatvára Wilders svoj stredajší text.

    Celý text si môžete v angličtine prečítať TU.

    - Reklama -