Tento chlapec je hrdina. Tvrdí Galko o mužovi, ktorý nahliadol na Kaliňákov účet, a teraz ho súdia

    0
    (Zľava): Filip Rybanič a Jozef Rajtár (Autor: TASR)
    „Zajtra (10. 5.) je súd s asistentom poslanca Rajtára Filipom Rybaničom. Priatelia, žijeme turbulentnú, ale som presvedčený, že historickú dobu. Všetci slušní ľudia sme sa spojili bez ohľadu na to, či sme politici, alebo nepolitici a chceme vyhnať organizovaný zločin zo štruktúr našej vlasti. Chceme nastoliť právo a spravodlivosť, ktoré na Slovensku nie sú,“ píše Galko v úvode statusu na svojom oficiálnom facebookovom profile. 
     
    Podpredseda a poslanec opozičnej SaS nešetrí kritikou na bývalého ministra vnútra Roberta Kaliňáka, ktorému Rybanič nahliadol na bankový účet a posunul informácie poslancovi Rajtárovi (SaS), keď mu robil asistenta. „Tento chlapec je hrdina,“ píše Galko o Rybaničovi s tým, aby sa na neho nezabudlo. 
     
    „Zločinci v bielych košeliach a viazankách, ale aj tí za nimi, čo nevystupujú verejne, sa bránia. Hryzú, škriabu. Boja sa spravodlivosti, ktorá sa blíži. Nie, nie odplaty, ako sa to niekedy nesprávne prezentuje, obyčajnej spravodlivosti. Tí, čo kradli a korumpovali, musia byť potrestaní. Ich majetok im následne treba zhabať. Také jednoduché to je,“ myslí si Galko. 
     
    Filipa Rybaniča považuje Galko za mladého človeka, „ktorý to naštartoval“. Opozičný poslanec dodáva, že na Slovensku je množstvo slušných a čestných ľudí, ktorí povstali a podľa Galka im treba byť vďačný. 
     
    Zabúdať podľa Galka netreba ani na poslanca Jozefa Rajtára. Podľa Galka práve vďaka jeho straníckemu kolegovi dnes sú vyšetrovaní a obžalovaní „niektorí gauneri“. Práve Rajtár a Rybanič sú podľa Galka ľudia, pre ktorých Smer nenávidí predstaviteľov opozičnej SaS. 
     
     
    - Reklama -