Tento chlap skopne Kotlebu z banskobystrického trónu, dúfa Smer

    0
    Marian Kotleba (Autor: Reprofoto: Facebook)

    „Mičev je okrem toho aj slušný a kompetentný človek, o ktorom zatiaľ nevedno nič, čo by ho mohlo diskvalifikovať. Je to až taký dobrý kandidát, že by dokonca aj SaS mal uchrániť od dilemy, či sulíkovci majú podporiť ľavičiara blízkeho Smeru. Keď na to príde, tohto by mali,“ radí Pataj liberálom v texte pre Denník N.

    Dúfa, že historik a šéf Múzea SNP bude v budúcoročných voľbách figurovať a aj v nich uspeje. Taktiež dodáva, že týmto úspechom by sa odstránil len „prejav, ale nie príčina choroby“. Podľa Pataja to je zanedbávanie chudobných regiónov a kradnutie v Bratislave. Publicista dodáva, že rozhodujúcim bude aj postoj Mičeva po potenciálnom zvolení ku kauzám Smeru, ako je Bašternák.

    „Ak sa hneď pri nej začne vykrúcať a preženie to s diplomaciou, môže prísť o dôležitú časť voličov parlamentnej opozície. No nielen tých. Vystraší tým každého, kto má už káuz Smeru plné zuby a nechce ďalej počúvať, že sa vlastne nič nedeje. V centrále na Súmračnej by zároveň mali chápať aj to, že ak má Mičev uspieť, bude ju musieť aj kritizovať. Ak by to dokázali, bolo by to druhé príjemné prekvapenie v poradí,“ nazerá do budúcnosti Pataj.

    - Reklama -