Ten mu asi leží pekne v žalúdku. Hlina špekuluje, či Kollár podporuje radikálov z Islamského štátu

    0
    Boris Kollár (Autor: TASR)

    Predseda KDH Alojz Hlina vo svojom najnovšom komentári upozorňuje, že keď pred rokmi prišiel človek z pakistanských hôr do Európy, uznal, že vidí fungujúci štat, chcel sa integrovať a nechcel proti tejto civilizácii bojovať. Dnes sa podľa jeho názoru miera integrácie znížila, lebo pokrok prišiel aj na Východ a skôr prevláda záujem Európu prerobiť.

    „Európa je z pohľadu radikálneho islamu bezbožná, dekadentná,“ konkretizuje Hlina a pokračuje, že na to, aby ste človeka sfanatizovali, potrebujete mu okrem iného dávať príklady, ktoré podľa ich učenia jasne dosvedčujú, že tá iná spoločnosť je „bezbožná“, upadajúca. Ako príklad zo Slovenska uvádza Hlina predsedu hnutia Sme rodina Boris Kollár.

    Hlina začína simulovať konverzáciu medzi islamským radikálom a vodcom, hľadajúcimi dôvod na boj. Ako príklad jeden povie: „V tej Európe je politik, ktorý má 10 detí s deviatimi ženami,“ píše líder hnutia a reprodukuje rozhovor, v ktorom je jeden vodca zaskočený, lebo toľko žien nemôže mať muž ani u nich, na čo radikál informáciu uvedie na pravú mieru a dodá, že to nie sú jeho manželky, len má s nimi deti. Suchú nitku nenechal ani na Kollárovom poslancovi Milanovi Krajniakovi, ktorého Hlina vykresľuje ako Kollárovho pobočníka. „To hádam nemyslíš vážne!? Tejto zvrátenosti robí ochranu križiak – kresťanský rytier? Rytier, ktorý ide s krížom do boja? To tí križiaci už takto osprosteli?“ píše.

    „Podľa môjho názoru Kollár svojím ´príbehom´ takto nepriamo podporuje islamský terorizmus a živí nenávisť radikálov voči našej civilizácii a robí ich boj voči nám v ich vlastných očiach spravodlivým,“ sumarizuje líder KDH a dodáva, že Kollár už nie je neškodný seladón z pláže, nezodpovedný ´lázeňský švihák´. „Boris Kollár je politik. V očiach radikálov je to politik, predstaviteľ moci tej Európy, ktorú nemajú radi. Boris Kollár okrem tejto svojej ´misie´ ešte znevažuje naše ženy v očiach aj našej civilizácie, ale o tom nabudúce,“ uzatvára.

    - Reklama -