Takto vyzerá ľudový prezident, hovorí smerák. Ak čakáte toho nášho, budete prekvapení

    0
    Ľuboš Blaha (Autor: TASR)

    „Nový rakúsky prezident Van der Bellen si pred pár dňami odbehol na vianočné trhy vo Viedni. Je to ten pán v rifliach a s batôžkom…,“ píše ľavičiar Ľuboš Blaha na sociálnej sieti a pokračuje: „Medzitým, v susednom Slovensku, prezident Kiska lieta do Popradu za svojou rodinkou špeciálom. Míňa na to ročne desiatky tisíc eur daňových poplatníkov.“

    Vo vykresľovaní prezidenta Andreja Kisku pokračuje napríklad aj tým, keď hovorí, že v prípade, že by on išiel na vianočné trhy, tak by ho tam asi priviezla policajná helikoptéra. Podľa jeho slov to však treba chápať. „Kiska nemá peniaze, aby jazdil za súkromnými účelmi do Popradu autom, veď je to len obyčajný milionár, ktorý celý život iba podnikal v nebankovkách, kde by na to, preboha, zobral,“ hovorí ironicky Blaha.

    Zdroj: Facebook/Ľuboš Blaha

    Do protikladu stavia novú rakúsku hlavu štátu, ktorá je podľa neho zazobaný vysokoškolský profesor, tak hádam mu chudobní Rakúšania nebudú ešte aj lietadlo platiť… „Sorry, za tú bohapustú iróniu…,“ ospravedlňuje sa smerák a pokračuje, že len premýšľa, dokedy sa bude pravicovým médiám a americkej ambasáde dariť predstierať, že Kiska je ľudový prezident. „Kuknite sa na Van der Bellena, ako vyzerá ľudový prezident, manipulátori!“ uzavrel.

    - Reklama -