Tak podržte sa. Toto je život vnútri vražedného režimu, Európa, tras sa. Spoveď islamských bojovníkov šokuje

    0
    Teroristi sa vraj zamiešali do davu utečencov (Autor: ReproFoto: express.co.uk)

    Výpovede boli natočené vo väzení v blízkosti Kirkúku v irackom Kurdistane, kde džihádisti otvorene prehovorili o ich misiách. Súčasťou spovede bolo aj varovanie, že keď Islamský štát čoskoro prevezme kontrolu nad Európou, ženy musia chodiť zahalené a treba zbičovať každého, kto bude piť alkohol.

    Kresťania musia konvertovať na islam

    Jeden z džihídistov, tridsaťročný Muhenet z Iraku uviedol, že sa k ISIS pripojil dobrovoľne za 300 dolárov mesačne, čo bolo viac ako zarobil pri práci murára.
    „Filozofia ISIS je džihád. Zabite všetkých nepriateľov, ako sú šiiti. Kresťania musia konvertovať na islam, inak budú musieť zaplatiť daň za bývanie v islamskom štáte, ak nie budú zabití,“ povedal hrozivú prognózu. Na otázku, čo ISIS urobí s tými, ktorí nesúhlasia s jeho nariadeniami, vrátane homosexuálov, Muhenet odpovedá, že budú ukameňovaní na smrť tak, ako to stojí v Koráne.

    Žena stojí 800 dolárov

    „Jezídky boli zajaté, a tie, ktoré sa neobrátili na islam, boli znásilnené. Každý z nás mohol dostať jednu. Jedna žena stojí približne 800 dolárov. Avšak všetky ženy mali svoju vlastnú cenu v závislosti od ich krásy,“ hovorí Muhanet, ktorému sa tvár pri otázke o tom, či môže ISIS expandovať do Európy, rozžiari úsmevom. Podľa neho sa rozšíri veľmi skoro, či už do Európy alebo k ostatným národom a v týchto miestach nadobudne platnosť islamský zákon.

    Západné krajiny sú nepriatelia

    Väzeň trvá na tom, že Západ vedie hriešny život, pretože neuznáva zákony Koránu. Ľútosť cíti iba v prípade zabíjania kresťanov. Podľa neho keby mohli konvertovať na islam, všetko by bolo v poriadku. Keď sa ho Maisano opýta, či si myslí, že je dobrý moslim a zaslúži si ísť do raja, odpovie: „Len Boh môže rozhodnúť. Som len hriešnik.“

    Ďalší väzeň, ktorý sa pred kamerou objavil je iba 15-ročný Abdullah. „Povedali nám, že alkohol, cigarety a prostitútky sú hriechom pre islam. Američania a západné krajiny sú naši nepriatelia,“ povedal.


     

    - Reklama -