Tajomstvo odhalené. Vieme, ktorú stranu kúpil boháč Boris Kollár

    0
    Podnikateľ Boris Kollár (Autor: ReproFoto, Facebook)

    Žiadosť o zmenu názvu tejto strany dostalo ministerstvo vnútra len včera. Známy multiotecko sa tak opäť vrhne do politiky. Kúpením a následne premenovaním strany Náš kraj sa tak boháč vyhol registrovaniu vlastnej strany, s čím je spojené aj zbieranie podpisov, čo však nakoniec vôbec nemusí byť zárukou úspechu.

    Prominentný politik

    O Borisovi Kollárovi je známe, ako vystupuje proti migrantom, ale aj proti prezidentovi Andrejovi Kiskovi. Voči jedným i druhému je dosť kritický a svoj Facebook zapĺňa ostrými statusmi. Má však množstvo fanúšikov, ktorým najmä pri otázke utečeneckej krízy jeho názor imponuje. Jeho vstup do politiky si preto určite želajú. A tak sa aj stane. Strana Náš kraj, po novom Sme rodina, tak bude mať prominentného politika.

    Boris Kollár je okrem iného aj viacnásobný otec, má až deväť detí. A aj práve preto sa vraj rozhodol vrhnúť do politiky. Ako totiž sám uviedol, záleží mu na nich a chce ich chrániť. „Prečo vstupujem do politiky je, že tie deti tu mám a bojím sa o ne a chcem ich ochrániť, chcem ochrániť svoju rodinu a chcem ochrániť aj vaše rodiny,“ vyhlásil Kollár vo videu.  


     

    - Reklama -