Tajný plán Putina. Európu si chce rozdeliť s Nemeckom. Slovensko čaká nová okupácia a Poľsko nemá existovať

    0
    Prezident Ruskej federácie Vladimir Putin (Autor: SITA)

    Rusko smúti za časmi Sovietskeho zväzu, za mocou a silou. Túži po nich tak, ako jeho vodca Vladimír Putin, ktorý systematicky a nemilosrdne okupuje časti Ukrajiny bez obáv z reakcie Západu. A ukázalo sa, že Ukrajinou to nemusí skončiť. Píše poľský portál Fakt.pl.

    Už v roku 1997 obľúbený Putinov intelektuál – Alexander Dugin, prezývaný aj bláznivý filozof, napísal učebnicu, v ktorej vykresľuje plány stvorenia veľkého kontinentálneho impéria – Eurázijskej únie. „Duginova učebnica Geopolitická budúcnosť Ruska bola odporúčanou literatúrou okrem iných aj pre študentov vojenských akadémií a diplomatických škôl,“ piše Michał Wojnowski v knihe Preskúmanie vnútorného nebezpečenstva z vydavateľstva ABW.
    Pri realizácii tohto plánu by Rusko malo získať kontrolu aj nad južnou a východnou Ukrajinou, čo sa deje teraz. Ďalšími oblasťami rozšírenia sféry vplyvu by mali byť štáty Kaukazu, Kazachstan, Mongolsko a Tibet. V Európe Srbsko a Bulharsko.

    Koniec Európskej únie

    Autor v knihe tiež píše o potrebe prevzatia kontroly nad takzvaným sanitárnym pásmom. To sú krajiny, v ktorých by mala Moskva svoje vlády a boli by pod bezpečnostnou kontrolou Ruska. Patria sem Poľsko, Litva, Lotyšsko, Estónsko, Maďarsko, Rumunsko, Česko a aj Slovensko.
    Cieľom má byť revízia hraníc v Európe, vznik federácie s názvom Eurázijské impérium a kontinentálny blok pod kontrolu Nemecka.

    Vyzerá to tak, že Duginom vykreslený plán začína vláda v Moskve realizovať. „Bláznivý filozof“ sa už vyjadril, že: „zabíjajte, zabíjajte i zabíjajte Ukrajincov“ a Rusko to robí. Otázne je, či Putin poslúchne aj iné vyjadrenia Dugina, napríklad, že Poľsko nemá právo existovať a je zbytočné.

    Celý článok si môžete prečítať TU.

    - Reklama -