TOP články roka 2016. Tieto príspevky vzbudili u vás najväčší ohlas

    0
    Jozef Banáš. (Autor: pk)

    Kotlebu volili slušní, no zúfalí ľudia. Analýza Jozefa Banáša, ktorá štandardných politikov určite nepoteší

    Slovenský spisovateľ, bývalý politik a diplomat Jozef Banáš analyzoval slovenské voľby. „Kotleba je len dôsledok neschopnosti, ignorantstva, sebectva a pýchy etablovaných politikov. Je úplne jedno, či sú ľavicoví, alebo pravicoví.“ Článok si zobrazilo viac ako 156 000 unikátnych návštevníkov.

    Čítajte VIAC.

    Šľak ma môže trafiť. Má slovenský prezident vlasť? Jozef Banáš reaguje na prejav Andreja Kisku

    Aj druhá priečka patrí komentáru Jozefa Banáša, ktorý je zjavne populárny u našich čitateľov. Banáš si pozorne vypočul vystúpenie prezidenta Andreja Kisku v parlamente k otázke utečencov a následne reagoval: Od slovenského prezidenta by som očakával, že bude obhajovať predovšetkým záujmy občanov svojej krajiny a až potom záujmy „svojich silných priateľov a spojencov”.

    Čítajte VIAC.

    Tu už prestáva všetka sranda. Hrozivé správy z Ruska. Moskva pripravuje ľudí na vojnu s USA

    Článok si zobral na paškál reportáž v ruskej štátnej televízii, v ktorej autori varujú Rusov, aby sa pripravili na vojnu s USA. 

    Čítajte VIAC.

    Merkelovej prejav prerušený. Nemeckému profesorovi praskli nervy. Bojím sa o svoje deti, nepoznáte dôsledky, šplechol jej do tváre. A teraz čelí hnevu…

    U čitateľov ParlamentnýchListov.sk zarezonoval incident na začiatku roka, keď nemeckú kancelárku Angelu Merkelovú prerušil počas jej prejavu univerzitný profesor. Naštvaný Nemec kancelárke do očí povedal, že mu prekáža jej nepremyslená politika, pre ktorú sa bojí o svoje deti. Profesor mal následne problémy v univerzite.

    Čítajte VIAC.

    Počiatek a Kaliňák až po krk v daňových podvodoch? Megaškandál, o ktorom závažné informácie priniesol týždenník Trend

    Posvietili sme si na medializované správy o zločineckej skupine na čele s právnikom Milanom Chovancom, ktorá mala štát na daniach obrať o približne 80 miliónov eur. Na verejnosť prenikli informácie, že o podvodoch mali vedieť vtedajší minister financií Ján Počiatek a minister vnútra Robert Kaliňák. 

    Čítajte VIAC.

    VIDEO Trpký bozk Nicholsonovej Kaliňákovi. Takto mu naložila a sálou parlamentu sa ozval mohutný potlesk

    Aj ďalší článok v kategórii TOP 10 sa týka domácej politickej scény. Podpredsedníčka parlamentu Lucia Nicholsonová sa v plene rozvášnila. Najskôr zvýšila tón hlasu, ktorý bol podľa jej slov spojený aj so zvýšeným krvným tlakom, a potom poslala ministrovi vnútra Kaliňákovi bozk. K dispozícii je aj video z parlamentnej scénky.

    Čítajte VIAC.

    Vladimir Putin zásadne prehovoril o svetovej situácii. Povedal, kto riadi svet, a Európe odkázal: Chcete sa zapáčiť svojim pánom

    Ruský prezident Vladimir Putin mal zásadný prejav na panelovej diskusii v rámci záverečnej akcie Valdajského diskusného klubu v Soči. Putin opísal situáciu v Európe zo svojej perspektívy.

    Čítajte VIAC.

    Skončili sa zlaté časy pre exekútorov? Pčolinský ide nekompromisne a obracia sa aj na ľudí

    Čitateľov zaujal aj článok o iniciatíve Petra Pčolinského a spol. z hnutia Sme rodina o biči pre exekútorov. Kollárov poslanec na Facebooku prosil širokú verejnosť o pomoc.

    Čítajte VIAC.

    Nicholsonovej blog: Paška vraj nekontrolovane kričal. Vláda za žiadnych okolností nesmie skončiť v rukách pravičiarov, lebo všetci pôjdu do basy. Nemali ste tak okato kradnúť, odvrkol vraj Fico. Čo na to Smer?

    A opäť Lucia Nicholsonová a tentokrát jej štipľavý blog. Čitateľov zaujal názor saskárky na povolebné dianie na Slovensku i reakcia Smeru.

    Čítajte VIAC.

    Debilizácia Slovákov napreduje. Voľby nič nezmenia, máme len ilúziu, že niečo riadime a politici to dobre vedia. Nekompromisná analýza národa a predpoveď najbližšieho vývoja z úst uznávaného kouča

    V roku 2016 bol populárny aj rozhovor s Vladimírom Synekom, uznávaným koučom, ktorý rád provokuje. V interview pre ParlamentnéListy.sk otvorene hovoril nielen o procese „debilizácie“, ale aj o tom, že sme gumeným národom a že nám dnes vládnu politici, ktorí sú zvláštnou kombináciou predátora a parazita.

    Čítajte VIAC

    Ďakujeme Vám za priazeň v roku 2016 a veríme, že nám zachováte vernosť aj v nasledujúcom kalendárnom roku 2017.

    - Reklama -