Sulík zostrelil Poliačika. Toho to mrzí

    0
    Martin Poliačik, poslanec za stranu Sloboda a Solidarita, Lucia Žitňanská z Most-Híd a Daniel Lipšic (NOVA) (Autor: SITA)

    Nie je to tak dávno, čo sa opozičná strana Sloboda a Solidarita otriasala v základoch. Poslanec strany Jozef Mihál mal ambíciu vystriedať v riadiacom kresle Richarda Sulíka. Ten atak Mihála ustál. Aktuálne však prebiehajú u liberálov ďalšie personálne zmeny.

    Zmeny tentoraz robí samotný Sulík a z postu tímlídra pre školstvo zostrelil Martina Poliačika. Ako informuje Pluska.sk, nahradiť ho má poslanec Branislav Gröhling. „Mrzí ma, že sa predseda Sulík uchyľuje k takýmto mocenským krokom na základe názorových nezhôd. Ale rešpektujem jeho právo vybrať si tímlídra podľa vlastných predstáv,“ reagoval so zmenami zmierený Poliačik.

    Zostrelený Poliačik sa vyjadril aj na adresu svojho nástupcu: „Pánovi Gröhlingovi budem, samozrejme, v odborných veciach plne k dispozícii. Podľa slov Sulíka sa zmeny v pozíciách uskutočnili iba preto, lebo Poliačik sa venuje viacerým témam, zatiaľ čo Gröhling iba školstvu.

    - Reklama -