Sulík sa oprel do SNS: Vodcovská, diktátorská strana. Nijako by ma neprekvapilo, keby aj Erdoganova AKP mala demokratickejšie stanovy

    0
    Richard Sulík (Autor: TASR)

    Hneď na úvod spomenutého blogu vyjadril Sulík presvedčenie, že tak chabo ako Danko neviedol národnú radu zatiaľ žiaden z jej doterajších predsedov. 

    „Nespomínam si totiž na nikoho iného vrátane velikánov slovenskej politiky ako Pašku či Gašparoviča, počas koho úradovania by sa v národnej rade riešili horalky, doťahoval by sa jej predseda s niektorým poslancom o to, kto patrí na psychiatriu, a úradne sa otvárala a čítala pošta poslancom. Trápne bozkávanie výložiek nechajme bokom,“ spomína v perexe saskár, ktorý dodal, že podľa jeho názoru viedol parlament najdôstojnejšie Pavol Hrušovský.

    Čo je však podľa Sulíkovej mienky ešte horšie, SNS nie je založená na demokratických princípoch.

    „Politická strana SNS je vodcovská, diktátorská strana a nijak by ma neprekvapilo, keby Erdoganova AKP mala demokratickejšie, menej diktátorské stanovy,“ rypol si autor.

    Sulík v jadre svojho komentára spomína nielen Dankove prešľapy, ale približuje aj stanovy a pravidlá SNS.

    Netreba dodávať, že spomenuté stanovy považuje Sulík za obmedzujúce a smiešne, pričom Andreja Danka považuje dokonca za „demokratického pozéra

    „Danko ani omylom nie je demokrat, iba ako demokrat pózuje. No v skutočnosti demokraciu potláča. Nielen vo vlastnej strane, ako sa aktuálne mohli presvedčiť prešovskí členovia SNS, ale aj v našom politickom systéme,“ zakončil svoj blog líder opozície.

    - Reklama -