Spojme sa proti „náckom“. Nech sa zo Slovenska nestane koncentračný tábor. Varuje ľavičiar Blaha

    0
    Pochod proti fašizmu. (Autor: Facebook/Ľuboš Blaha)

    Ľuboš Blaha sa zúčastnil včerajšieho antifašistického pochodu Bratislavou a dokonca mu neprekážalo stáť po boku svojich politických rivalov. Prečo to poslancovi nerobilo problém, vysvetlil v statuse na sociálnej sieti. „Len jedna vec je horšia než korporátny kapitalizmus. Fašizmus. Proti fašistom som ochotný spojiť sa s kýmkoľvek a kedykoľvek. Ľavica, pravica, liberáli, konzervatívci – všetko jedno. Proti fašizmu sa musia vedieť spojiť všetci normálni ľudia,“ píše Blaha na Facebooku.

    Politik priznáva, že na ideologicko-politickej úrovni sa s „kolegami“ nezhodne, no v deň protestu ich spojilo jediné. „Áno, s mnohými ľuďmi, ktorí tam dnes boli, sa vášnivo politicky rozchádzam takmer vo všetkom – spája nás iba antifašizmus,“ prezradil v statuse.

    „Aj naši starí otcovia sa spojili proti fašistom – komunisti, socialisti aj pravičiari prekonali rozdiely a postavili sa náckom. Musíme to dokázať aj my. Ako vlastenci, ktorým záleží, aby Slovensko ostalo slobodnou spoločnosťou a nestalo sa koncentračným táborom. Stop fašizmu!“ varuje ľavičiar.

    - Reklama -