Smradľavá chamraď, svetská sláva a fašistická menšina: Ibrahim Maiga a Monika Flašíková-Beňová sa dnes doberali

    0
    Monika Flašíková Beňová, poslankyňa EP (SMER-SD) (Autor: SITA)

    Maiga zverejnil Beňovej komentár a pridal ešte jeden status, v ktorom napísal, že Slováci nie sú zlí, hoci je tu určitá menšina, ktorá sa chová fašisticky.

    Nepomohli by im

    Beňová si myslí, že Maiga si užil chvíľu slávy na Facebooku a vyčíta mu, že tí ľudia, ktorým sa jeho statusy páčia, by jemu podobných označili len za „smradľavú chamraď“ a vôbec by im nepomohli.

    Nie sú to fašisti, len sa boja

    Maiga, ktorý zas Beňovej odkazuje, že on si už užil slávy dosť, keby o tom náhodou nevedela, si myslí, že neuvažuje triezvo a bol by rád, keby s tým začala. „Aspoň raz nemysli na kariéru, urob niečo pre ľudí, čo ťa dostali hore do europarlamentu,“ odkazuje Maiga. Napriek tomu si však myslí, že Slovensko nie je fašistický štát, ľudia len jednoducho majú strach a bránia sa. Ibi zároveň vyzýva k spojeniu spoločných síl, nielen ku kozmetickým úpravám, ako nazval podľa všetkého doterajšie gestá solidarity.

    Závidí mu a je to satanistka

    Europoslankyňa mu však odkazuje: „Nie sme priatelia, tvoje názory ma viac nezaujímajú!“ A upozorňuje ho na to, aby sa aspoň raz zastal svojich ľudí, ktorí umierajú tam, kde si on už tri desaťročia bezstarostne užíva. Keby si náhodou niekto neklikol na Beňovej profil, tak Maiga všetky jej komentáre skopíroval na ten svoj. Okrem toho posledného, kde ho Beňová nepovažuje za priateľa. A reakcie Maigových fanúšikov? Beňová je zlá a len ti závidí, odkazuje istá slečna. Ďalší pán zašiel ešte ďalej. „Monči je kabalistka a satanistka,“ vyníma sa v komentári pod Maigovým posledným statusom na túto tému.
     

    - Reklama -