Smilník Figeľ? Láska, si v sprche bezo mňa? A iné nechutnosti so Žembovou

    0
    Bývalý predseda KDH Ján Figeľ a bývalá hovorkyňa KDH Nataša Žembová (Autor: TASR)

    „Kritický názor na polygamický či mohamedánsky charakter partnerstiev a rodičovstiev Borisa Kollára je nielen mojím oprávneným pohľadom. Každý si urobí svoj vlastný názor na to, ako by mala rodina vyzerať a fungovať,“ vyhlásil ešte v apríli tohto roka Figeľ. „Vyznávam a vážim si hodnoty rodiny – zloženej z otca, mamy a detí. Som matkou troch detí a som vydatá 15 rokov,“ povedala zase v minulosti Žembová pre portál Postoj.sk.

    Podľa portálu Topky.sk však Figeľ aj Žembová vodu kážu a víno pijú. Zverejnil totiž ich mailovú komunikáciu, ktorá mala prebehnúť pred rokom v apríli. Žembová písala Figeľovi v neskorých večerných hodinách s tým, že mu urobí rešerš z TA3, v ktorej bol na druhý deň Počiatek.

    Necudná exmníška?

    „Odpočiň si, láska moja. Ja som teraz po sprche a idem napísať vyhlásenie k Arménom,“ odpísal vraj Figeľ. „Sám si bol v sprche? Bezo mňa? No teda…“ mala reagovať Žembová.

    Figeľ podľa Topiek sprvoti váhal, čo má povedať. Nakoniec ale odmietol, že by s bývalou mníškou Žembovou prežil románik. „Sme iba rodinní priatelia… To môže byť nejaký podvrh, lebo neprajníkov alebo oponentov môže byť priveľa,“ dodal pre Topky.sk.

    Tvár kontroverznej kampane za „tradičnú rodinu“ Nataša Žembová v týchto dňoch prežíva aj ďalšiu rodinnú nepríjemnosť. Prudérna katolíčka by totiž podľa informácií portálu Pluska.sk mala prežívať románik aj s mladým lekárom, s ktorým si od februára otvorila traumatologickú ambulanciu v Šali. Portál tiež priniesol informáciu o chystanom rozvode, čo sa asi Aliancii za rodinu ani rímskokatolíckej cirkvi páčiť nebude.

    - Reklama -