Smerák odkazuje vedeniu: Páni, zobuďte sa z tohto sna! Vám neprekáža, že členovia sa hanbia priznať k našej strane?

    0
    Martin Borguľa, poslanec bratislavského mestského zastupiteľstva za Smer-SD (Autor: TASR)
    Poslanec bratislavského mestského zastupiteľstva v utorok popoludní uverejnil na svojom facebookovom profile reakciu na oficiálne vyjadrenie trojice podpredsedov strany Smer-SD a nedával si servítku pred ústa. Slová Martina Borguľu naznačujú, že v širšej straníckej základni Smeru podpora voči Kaliňákovi, ktorú deklarovali Raši, Pellegrini a Glváč, nie je až taká jednoznačná. 
     
    „Dnes traja členovia vedenia Smeru okrem iného vyhlásili, že vedenie Smeru má plnú podporu členov a členskej základne Smeru. Páni, zobuďte sa z tohto sna!“ odkazuje straníckemu vedeniu člen Smeru. 
     
    Martin Borguľa však tvrdými slovami z úvodu ani zďaleka nekončí a nepriamo obviňuje vedenie Smeru, že je odrhnuté od svojich vlastných radových členov. Varuje tiež pred odchodom ľudí zo strany, ktorý je vraj už v plnom prúde. 
     
    „Vy netušíte, čo sa deje medzi obyčajnými slušnými ľuďmi, medzi radovými členmi Smeru. Vráťte sa späť na zem, začnite počúvať, čo si obyčajní radoví členovia Smeru myslia. Denne odchádzajú desiatky slušných ľudí zo strany len preto, lebo už dávno nepočúvate a nerešpektujete názor prichádzajúci zdola.“ 
     
    Na záver prichádza pár otázok adresovaných nepriamo vedeniu, ktoré zrejme zostanú nezodpovedané. „Vám neprekáža, že členovia sa hanbia priznať k našej strane? Že slovo smerák sa pomaly, ale isto stáva nadávkou? Vy trpíte absolútnou stratou kontaktu s realitou!“ ukončuje svoj status Borguľa. 
     
    - Reklama -