Slovenský futbal prišiel o talent. Stalo sa niečo nepochopiteľné, píše SFZ

    0
    Logo Slovenského futbalového zväzu s čiernou páskou (Autor: futbalsfz.sk)

    Ako sa v správe SFZ ďalej píše, mladý športovec ešte v piatok normálne odtrénoval, pričom spoluhráči ani nik z okolia nemohli tušiť, že na sobotňajší zápas sa už nedostaví.

    “Stalo sa niečo pre všetkých nepochopiteľné: pádom zo siedmeho poschodia si privodil vážne zranenie, priamo ohrozujúce jeho život. Napriek veľkému úsiliu lekárov skonal mladý muž v Ústrednej vojenskej nemocnici SNP v Ružomberku v sobotňajších popoludňajších hodinách,” informuje SFZ a dopĺňa stanovisko z nemocnice, o ktorom informoval denník Nový Čas: “Podľahol svojim mnohopočetným zraneniam.” 

    Podľa portálu denníka Sme vyhasol život iba 18-ročného Adriána Sivoňa. SFZ píše, že Príčina tragédie nie je známa a polícia vylúčila cudzie zavinenie. Na svojej stránke prináša aj reakciu trénera reprezentačnej osemnástky Stanislava Maceka:

    “Prepáčte, veľmi ťažko sa mi hľadajú slová. Zasiahlo ma to tak bolestivo, že ešte sám neviem, ako sa k tej správe postaviť. Naposledy sme boli spolu pri zraze a následnom dvojzápase v Rumunsku, bol to normálny mladý chalan, talentovaný futbalista. Na najbližší výjazd do Čiernej Hory bol medzi náhradníkmi, dohodli sme sa tak s jeho materským klubom. Rátal som s ním opäť na jar pre náš národný tím,“ uviedol Macek.

    Tréner zosnulého futbalového obrancu  z tímu MFK Ružomberok rovnako ako SFZ  vyjadruje rodine a všetkým pozostalým hlbokú úprimnú sústrasť.

    Autor: Redakca

    - Reklama -