Slovák slúžil v cudzineckej légii. Teraz odporúča podrezať migrantov aj Lajčáka

    0
    Dalibor Kohár, bývalý seržant francúzskej cudzineckej légie, ktorý sa vyhrážal politikom na sociálnej sieti (Autor: ReproFoto Facebook/Dalibor Kohár)
    Benčík tvrdí, že Dalibor Kohár je „evidentne psychicky labilný a potenciálne nebezpečný“. Aj tento muž, ktorý pod číslom 91 kandidoval do parlamentu za hnutie Odvaha – Veľká národná a proruská koalícia, je podľa portálu Topky.sk dôkazom, že sa na sociálnych sieťach šíria radikálne myšlienky. 
     
    V marci tohto roka Kohár na Facebooku odporúčal podrezávať migrantom prichádzajúcim do Európy achilovky, aby sa z nich stali invalidi. „Slovania, islam netreba zabíjať! To nám viera nedovoľuje, ale edukovať to môžete. Moja prvá edukácia je nadrezávanie Achillovej šľachy,“ napísal svojho času na sociálnej sieti. 
     
    Na viacerých profiloch, ktoré podľa Benčíka patria či patrili Kohárovi, sa objavili tvrdé slová na adresu prezidenta Andreja Kisku, o ktorom napísal, že je to „hulvát, čo zametal v USA ulice“. Ešte horšie obišiel minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák. „Podrezať tú sviňu,“ napísal Kohár pod pseudonymom Syvle Robilad Rahok o šéfovi diplomacie. 
     
    Terčom vyhrážok seržanta francúzskej cudzineckej légie sa stali v minulosti napríklad aj poslanec Miroslav Beblavý, europoslankyňa Monika Flašíková Beňová či expremiér Mikuláš Dzurinda. 
     
    Celý text nájdete TU.
     
    - Reklama -