Slamení skorumpovaní panáci? Matoviča ´nakopol´ Most

    0
    Igor Matovič (Autor: TASR)

    Po sobotňajšom (1. 6.) predsedníctve Mosta-Híd Matovič na sociálnej sieti ironicky komentoval rozhodnutie koaličnej strany, že ju aj do najbližších volieb povedie jej predseda Béla Bugár.

    „Práve čítam, že Most-Híd sa definitívne rozhodol, že Bugára do volieb nevymenia. Ak rovnako skvelé rozhodnutia urobia ešte v Smere a SNS, vcelku sa teším na kampaň, respektíve súboj so slamenými skorumpovanými panákmi,” napísal v statuse, ktorý zakončil úsmevným emotikonom.

    Most-Híd do parlamentných volieb v roku 2020 nenavrhuje zmenu na čele strany. V sobotu o tom rozhodlo predsedníctvo strany. TASR o tom informovala hovorkyňa Mosta-Híd Klára Debnár. Strana zároveň nevylučuje spoluprácu maďarských síl, ale odmieta podľa hovorkyne podmienky iných strán. Cieľom strany je tiež zastúpenie regiónov a národnostných menšín v parlamente i vo vláde aj po roku 2020.

    Aj v najsilnejšej koaličnej strane Smer sa tento týždeň medalizovala diskusia o zmenách v jej vedení. Volajú po nej niektorí smeráci na východe Slovenska. Predsedníctvu strany poslali výzvu, v ktorej žiadajú, aby zo straníckych funkcií odstúpili tí najvyšší: predseda Robert Fico a podpredseda Robert Kaliňák.

    Autor: Redakcia

     

    - Reklama -