Škripek v Europarlamente rozdáva Biblie

    0
    Branislav Škripek (Autor: www.branislavskripek.sk)

    Prvýkrát takúto výstavu zorganizoval pred dvomi rokmi Peter van Dalen z Holandska, ktorý je členom ECPM (Európske kresťanské politické hnutie), v ktorého predsedníctve pôsobí aj Branislav Škripek.

    Výstava sa skladá z piatich farebných panelov s niekoľkými tematickými názvami ako Kniha stretnutí, Preklady Biblie, Krajina Biblie a iné. Každý panel je obohatený o fotografie či obrazy biblických zvitkov, prekladov alebo postáv. O výstavu je veľký záujem.

    „Od začiatku týždňa rozdávame zadarmo Biblie v rôznych jazykových mutáciách. Som veľmi rád, že si poslanci, ich asistenti, novinári či pracovníci a návštevníci EP zobrali svoj výtlačok domov. Nečakal som taký veľký záujem,” hodnotí Branislav Škripek, ktorý je známy aj z evanjelizačných kampaní organizovaných Spoločenstvom pri Dóme sv. Martina. Zaujímavosťou výstavy je, že sa rozdáva výtlačok Biblie v arabskom jazyku.

    Slovenský europoslanec, ktorý pôsobí dlhé roky ako laický kazateľ, sa pravidelne stretáva s kolegami z EP na modlitebných raňajkách, kde sa modlia aj za  inštitúcie EÚ a politikov.

    Pôvodný článok nájdete TU.

    - Reklama -