Skončí exmarkízačka Šimkovičová v Sieti? Vraj len tak sedí a nič nerobí, kritizuje ju Kollár. Sme len politické riziko, odvetila mu exmoderátorka a spol.

    0
    Boris Kollár (Autor: SITA)

    Spojenie strany Sieť so stranou premiéra Roberta Fica neprehrýzli štyria procházkovci a definitívne sa odstrihli. Nastane podobná situácia aj v hnutí Borisa Kollára Sme Rodina? Podľa najnovších informácií je na ceste preč trojica Kollárových poslancov v zložení: Martina Šimkovičová, Peter Marček a Rastislav Holúbek.

    Na adresu tejto trojice poslancov sa nelichotivo vyjadruje aj ich šéf Kollár. „Traja naši poslanci vôbec nechodia na klub, vôbec nerešpektujú našu stranícku činnosť, nič. Ignorujú všetko,“ vyjadril sa predseda hnutia a dodal, že len tak sedia, občas zahlasujú a ak odídu, strane nebudú vôbec chýbať.

    Ako informuje Čas.sk, rebelujúci Kollárovi poslanci im poslali stanovisko, kde tvrdia, že za ich nespokojnosťou je podpis dohody o vzniku Opozičnej rady, ktorú založili OĽaNO-NOVA a SaS. „Verejnosť, novinári i politológovia to zaregistrovali ako negatívny signál, že strany nás berú ako politické riziko, nie ako partnerov,“ píšu. Osud rebelantov zatiaľ nie je istý. V kuloároch sa šepká, že by nakoniec mohli preplávať do Procházkovej Siete.


     

    - Reklama -