Sexuálne praktiky, fetovanie koksu a nevera, aj to je autobiografia bývalého šéfa Bieleho domu

    0
    Mladý Barack Obama (Autor: Reprofoto: Youtube)
    Fakty o živote Baracka Obamu už boli viackrát uverejnené, ale nikdy nie v takom rozsahu a tak otvorene ako tentoraz. V knihe, ktorá vyjde 9. mája pod anglickým názvom „Rising Star: The Making of Barack Obama“ (Vychádzajúca hviezda: Stvorenie Baracka Obamu), autor píše o tom, že exprezident v mladosti zvažoval aj homosexuálny vzťah, keď chodil na univerzitu.  
     
    Už v minulosti Obama priznal, že ako tínedžer užíval marihuanu a kokaín, ale v najnovšej publikácii sa píše, že drogám holdoval aj po dvadsiatke. 
     
    Kniha dokonca obsahuje aj pikantné intímnosti zo spálne Baracka Obamu ešte predtým, ako sa z neho stal politik. Podľa takmer 1100-stranovej publikácie mladý demokrat podviedol svoju budúcu manželku Michelle v prvom roku spolužitia so svojou bývalou priateľkou Genevieve Cookovou. 
     
    Práve Cooková je ženou, ktorá „otvorila dvere“ do kedysi spoločnej spálne s Obamom, s ktorým sa vraj vyspala hneď na prvom rande. Bola vraj taká spokojná s „vášnivým“ výkonom svojho priateľa, že mu za „všetko to j*banie“ napísala erotickú básničku. 
     
    Autorom rozsiahleho životopisu je Pulitzerovou cenou ovenčený spisovateľ David Garrow, ktorý knihu napísal po dlhodobom výskume. Z jeho zistení vyplýva, že Obama požiadal o ruku inú ženu v čase, keď už bol vo vzťahu s Michelle, ale ešte neboli manželia. 
     
    Celý text v angličtine nájdete TU
     
    - Reklama -