Šéf RegioJetu pustil do obehu Dankovo číslo. Neváhajte, napíšte mu tiež, vyzýva Slovákov

    0
    Radim Jančura, šéf RegioJetu (Autor: Archív)

    Spravil to, čo už aj niekoľkokrát predtým v minulosti. Majiteľ známej prepravnej spoločnosti RegioJet Radim Jančura zverejnil telefónne číslo na vysokého politického funkcionára.

    Tentoraz si Jančura zobral na paškál“ predsedu NR SR a lídra SNS Andreja Danka.

    Ako informuje portál Aktuality.sk, šéf českej prepravnej spoločnosti uviedol v newsletteri tento text: Ak sa vám nepáči predvolebná veta Andreja Danka: ‚Žlté vlaky a autobusy musia preč,neváhajte, napíšte mu tiež, čo si o tom myslíte. Pána Danka si platíte zo svojich daní, je to de facto váš zamestnanec, je morálnou povinnosťou vami plateného politika na vašu slušnú SMS odpovedať. Jeho mobilný telefón je…“ píše sa v predmetnom vyhlásení.

    Začiatkom mája 2015 zverejnil Jančura aj telefónne číslo na primátora Nitry Jozefa Dvonča, vlani v lete pre zmenu uverejnil čísla českého premiéra Bohuslava Sobotku a ministra vnútra Milana Chovanca.

    Viac informácií TU.

    „RegioJet už oznámil, že 31 .1. 2017 ukončí prevádzku expresných vlakov na linke Bratislava – Košice. Dôvodom je údajne rastúca konkurencia dotovaných štátnych vlakov a obnovenie IC-čiek. Podľa Jančuru sa v takomto prostredí nedá podnikať,“ uvádza ďalej portál Aktuality.sk.

    Danko a Jančura si už dlhšie nevedia prísť na meno práve pre uvedené skutočnosti.

    - Reklama -