Saková a Gajdoš budú tráviť sviatky v kruhu rodiny, plánujú si oddýchnuť

    0
    Generál Peter Gajdoš (Autor: Peter Števkov)

    “Máme klasickú štedrú večeru, rád si posedím v kruhu svojich najbližších,” povedal Gajdoš s tým, že si plánuje oddýchnuť. “Pretože také obrovské vypätie a množstvo úloh, ktoré v roku 2018 bolo, si zaslúži aj u mňa, aby som si oddýchol a pokiaľ budú otvorené športoviská ako napríklad bazény, tak si rád pôjdem zaplávať,” doplnil.

    Na oddych počas sviatkov sa teší aj ministerka vnútra. Vianoce plánuje podľa jej slov stráviť tradične v rodinnej atmosfére. Pokojné a príjemné Vianoce zároveň zaželala aj policajtom a hasičom. “Dúfam, že všetci moji kolegovia si oddýchnu. Prajem im za všetku tú prácu, aby si oddýchli a užili čas v kruhu rodiny. Myslím si, že posledné mesiace pracovali aj nad rámec svojho pracovného času a na úkor svojich blízkych,” uviedla. Okrem toho plánuje ministerka cez Vianoce navštíviť aj niektoré policajné oddelenia či hasičov, aby aj osobne pozdravila tých, ktorí budú tráviť sviatky pracovne.

    Vzhľadom na zabezpečenie pokojných sviatkov doplnila, že rezort vnútra posilňuje policajné hliadky a trvá na zvýšení bezpečnosti vo vianočnom a novoročnom období. Rezort pritom avizoval, že hliadky nemusia byť v uniformách, ale môžu byť v civile. V spolupráci s Ministerstvom obrany (MO) SR a s podporou vojska chcú zvýšiť bezpečnosť na miestach, kde sa počas Vianoc stretáva väčšie množstvo ľudí, ako sú napríklad kostoly a trhy.

     

     

    - Reklama -