SKOK! do dejín politickej estrády. Majster poriadok prekonaný. Pozrite sa na neuveriteľné VIDEO

    0
    Juraj Miškov, predseda strany SKOK! v novom propagačnom videu (Autor: SKOK!)

    Záber na nemocničnú izbu v pôrodnici (pravdepodobne v Hainburgu), udychčaná, potiaca sa tvár prvorodičky, vystresovaný otec. To sú prvé sekundy nového propagačného videa strany SKOK!. Nečakajte však žiadnu drámu. Tento výtvor si však musíte pozrieť do konca.

    „Dobrý deň, tak čo to budeme mať?“ vstupuje do izby s rodiacou mamičkou gynekológ,listujúc v zdravotníckej dokumentácii. „Máme chlapcáááá,“ kŕčovito odpovedá rodička gniavniac ruku manželovi. Otázka od doktora však zaskočí. „To viem, že budete mať chlapca. Bude to ľavičiar alebo pravičiar?“ pýta sa prekvapenej skoro matky.

    „Veď sa ešte nenarodil!“ odpovedá otec s výrazom kastrovaného kocúra, na čo mu lekár odpovedá:  „O. k., tak počkáme,“ a založí si ruky.

    Ak by doteraz niekto očakával, že je to nová upútavka na nepodarený sitkom verejnoprávnej televízie, mýli sa. Do miestnosti vstupuje doktor Skok!. „Miškov?“ Pýta sa prekvapená rodička. „Hm, hm, hm,“ zabrumká si kandidát a spustí pátosom preplnený prejav. „Veď Slováci sa nerodia ako pravičiari alebo ľavičiari. Slováci sa rodia ako Slováci!“ čo zvýrazní mimoriadne prirodzením kývnutím hlavy, po ktorom mohol pokojne navštíviť fyzioterapeuta.

    „To len politici sú tí, ktorí nás roky rozdeľujú…“  a vtom zúfalá matka chňapne doktora Miškova za ruku, ktorého zlomí, doslovne…  Manžel omdlieva. Nie, nezdá sa vám to a východonemecká zábava dostala silnú konkurenciu a to ešte nie sme na konci, bohužiaľ.

    Pre budúcnosť našich detí

    Strih, a tá istá nemocničná izba, tentoraz so šťastnou mamičkou s dieťaťom v náručí a s pohľadom rozzúrenej šelmy. V posteli však leží jej manžel s kyslíkovou maskou. Romantickú idylku dopĺňa opäť raz doktor Skok! so zlomenou pravicou.

    Patetická gestikulácia a záverečný monológ: „Pre budúcnosť našich detí a pre budúcnosť Michala (novorodenec), je čas odmietnuť to, čo nás rozdeľuje a sústrediť sa na to, čo nás spája. Je čas na skok.“ Či tým mysleli na skok z okna, z mosta, prípadne pod vlak, Miškov neupresnil. My odporúčame sedatíva.

    Majster poriadok z dielne Smeru. Pamätáte?

    Klenot politického lúčenia. Vladimír Mečiar.

    - Reklama -