Rybníček: Výnimočný deň vo výnimočnom meste, som hrdý na Trenčanov

    0
    Primátora mesta Trenčín Richard Rybníček (Autor: TASR)

    „Je to výnimočný deň vo výnimočnom meste, chcem poďakovať všetkým Trenčanom. Ten záväzok, ktorý od nich mám je obrovský a verím, že dokončíme veci, ktoré som sľúbil a ktoré máme rozbehnuté a priblížime Trenčín k moderným mestám,” povedal Rybníček. 

    Ako dodal, tretia volebná noc po primátorských voľbách v Trenčíne bola pre neho najnáročnejšia. „Na rozdiel od dvoch predošlých kampaní bola táto najagresívnejšia a chvíľu som nevedel, do akej miery tá naša práca bude pre Trenčanov dostatočná a ako na nich zapôsobí kampaň protikandidáta. Ale ukazuje sa, že sme išli správnou cestou a že ten pokoj, ktorý som si zachoval, ocenili ľudia. Som naozaj hrdý, že ľudia ocenili naše výsledky,” zdôraznil Rybníček. 

    Aj pre staronového primátora je prekvapujúci veľký rozdiel, s akým zvíťazil. „Vyzerá to tak, že tretíkrát po sebe v Trenčíne získam cez 70 percent hlasov. Prekvapilo ma to, no o to viac som presvedčený, že ľudia v Trenčíne cítia zmeny. Som na Trenčanov hrdý a som šťastný,” doplnil Rybníček.

    Prioritami do nového volebného obdobia je dokončenie verejných priestorov ako átrium pod Mestskou vežou, vnútrobloky na Východnej a Halašovej ulici, pokračovanie revitalizácia parku, debarierizácia lesoparku Brezina, rekonštrukcia Kina Hviezda, cesty, chodníky a ďalšie veci, ktoré Trenčania očakávajú.

    - Reklama -