Razia v Kolárove pokračuje. Poukazuje sa aj na súvislosť s Kočnerom

    0
    Policajný zásah v Kolárove (Autor: TASR)

    Podľa portálu noviny.sk elitná skupina Lynx Commando, ktorá včera zasahovala v Kolárove, sa do obce vrátila. Raziu majú robiť v dome 44-ročnej ženy, ktorá údajne mala robiť tlmočníčku pre Mariána Kočnera. A to z dôvodu, že vie veľmi dobre po taliansky. Údajne má zásah súvisieť s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

    Vo štvrtok ráno zasahovala NAKA v Kolárove na dvoch uliciach, kde robili domové prehliadky a zadržali osem podozrivých osôb. Medzi nimi sa má nachádzať aj vrah novinára a jeho snúbenice, ktorí zomreli 21. Februára tohto roku v dome vo Veľkej Mači. Rovnako sa medzi nimi nachádza aj Tomáš Sz., ktorý prešiel dvojtýždňovým výcvikom pre privátnych bodyguardov v agentúre European Security Academy v Poľsku. Rovnako je zadržený aj jeho bratranec, ktorý by mal byť bývalým vojakom. Viac sme písali TU a TU.

    Podozriví sú momentálne v cele predbežného zadržania, kde im plynie 48 hodinová zákonná lehota. V pondelok sa ďalej rozhodne, či sa prokurátor pre nich nariadi väzbu, ak áno, tak by následne plynula lehota súdov.

    Správu budeme aktualizovať.

    - Reklama -