Rajtár naložil smerákom: Pohlavári červenej obludy s exkrementom v logu sa chceli vyrovnať vlastným sponzorom

    0
    Ľudia sa schádzajú na protest proti ministorvi Kaliňákovi a premiérovi Ficovi (Autor: Dominika Urbánková)

    Nenechal na nich nitku suchú. Člen národnej rady Jozef Rajtár (SaS) sa poriadne obul do svojich politických konkurentov zo strany Smer. Na paškál si vo svojom blogerskom príspevku na portáli týždenníka Trend zobral predovšetkým dvojicu smerákov – bývalého ministra financií Jána Počiatka a ministra  vnútra Roberta Kaliňáka. 

    Rajtár si všíma,  že pod tlakom stále nových a nových dôkazov, ktoré sa valia na Fica a spol., robia už aj špičky v strane chyby a zamotávajú sa do vlastných klamstiev.

    Vládnutie Smeru nás vyšlo draho

    Autor predmetného blogu s príznačným názvom Smer SD – ešte väčšie podvody, než sme si mysleli, označuje Kaliňáka a Počiatka prezývkami Robo a strapatý, pričom kauza Bašternák je podľa neho len špičkou ľadovca.

    Vláda Smeru nás ako krajinu vyšla veľmi draho a stále pokračuje! Keď sa všetko zdokumentuje, pôjde zrejme o najrozsiahlejšiu kriminálnu činnosť v strednej Európe. Bez rozkradnutých desiatok miliárd eur by sme patrili medzi bohatšie krajiny Európy, nazdáva sa Rajtár.

    Zhnité základy

    Súčasný člen parlamentu však verí, že Smer musí skôr či neskôr ako strana skončiť v troskách. Dôvod? Lebo už aj samotné základy sú podľa Rajtára zhnité.

    Na pranier sa v kritickom článku dostala aj nenažranosť Ficových najbližších spolupracovníkov.

    Dotácie a predražené zákazky však nestačili. Pohlavári červenej obludy s exkrementom v logu sa chceli vyrovnať vlastným sponzorom, alebo ich predčiť. Dohodli sa tak s ľuďmi, ako je Ladislav Bašternák, na systéme rozkrádania DPH a krytia týchto operácií,“ dodáva znechutene Rajtár.

    Proti medializovaným kauzám sa zmobilizovala aj verejnosť. Protestná akcia Bonapárty sa v pondelok konala už po piaty raz. 

    - Reklama -