Pretiekli Matovičovi nervy? Verejne ponúka milión eur

    0
    Igor Matovič (Autor: TASR)

    Včerajšia mimoriadna schôdza na vyjadrenie nedôvery predsedovi vlády Robertovi Ficovi sa skončila skôr, ako sa začala. Po pár minútach ju predseda parlamentu Andrej Danko preložil na štvrtok. Tomuto preloženiu predchádzalo vystúpenie opozičného poslanca Igora Matoviča, ktorý predkladal návrh na premiérovo odvolanie a za rečníckym pultom využil obrázky. Tie zakazuje aktuálny rokovací poriadok, a hoci sa Matovič bránil, že to nie je obrazový materiál, ale príloha k návrhu, nebolo mu to nič platné. Viac sme o tom písali TU.

    „Včerajškom ma prestalo baviť to nekonečné primitívne osočovanie od Haraktera Bugára a statočného Kapitána Danka. Opäť sa v priamom prenose nado mnou verejne pohoršovali, že aké strašné vulgarizmy som im včera opäť v parlamente povedal,“ píše Matovič na sociálnej sieti a priznáva, že pred pár rokmi zakričal na ministra vnútra: „Čurák, poď von!“ „Okrem toho kedy-tedy poviem od srdca Bugárovi, že je bezcharakterný hajzelči špina', ktorá neváha okradnúť starca z rodiny o pozemok, na ktorom následne zarobí natajnáša 500-tisíc eur. To budem robiť aj naďalej, lebo je mi z takéhoto harakterného konania tohto prašivého psa na vracanie,“ priznáva, no dodáva, „ALE stojím si za tým, že som nikdy v živote nepovedal slová u mnohých ľudí tak obľúbené a bežné. Neviem prečo, ale jednoducho mi to, našťastie, z úst nejde. Slová ako pi…'ko…'je…'ku…'. NIKDY, verte či neverte, som z úst nevypustil. Napriek tomu zo mňa pravidelne, keď im tečie do bot, robia toho najvulgárnejšieho poslanca, ktorý kedy v parlamente bol, lebo sa spoliehajú, že im ľudia uveria.“

    Matovič, práve naopak, upozorňuje, že to podpredseda parlamentu Béla Bugár nevie povedať jednu vetu bez toho, aby v nej vulgárne nenadával. „Tretia pravda je, že Béla Bugár priamo ako predsedajúci schôdze povedal našej Veronike Remišovej, ktorá za ním slušne prišla s úplne normálnou otázkou: Ku…, buď už konečne ticho!' Následne to Veronike prišlo tak ľúto, že sa rozplakala a odišla na náš klub,“ oživuje líder Obyčajných staré rany jeho poslankyne Remišovej.

    Ako Matovič ozrejmuje, nenechá si viac lepiť od Bugára a Danka nálepku najvulgárnejšieho poslanca, a preto zopakoval svoju verejnú ponuku, ktorú vyslovil na tlačovej besede po prerušení valentínskej mimoriadnej schôdze: „Ten, kto mi dokáže legálnou či nelegálnou nahrávkou, že som niekedy v minulosti povedal niektoré z vyššie spomenutých slov, dostane ako zaslúženú odmenu 1 milión eur,“ zadefinoval.


    Zdroj: Facebook/Igor Matovič

    - Reklama -